Uitrusting Motorhomes

Alles om een geslaagde reis te maken!

Onze motorhomes zijn volledig uitgerust met uitzondering van tafel- en bedlinnen (hygiënische redenen).  Onze inventarislijst bevat niet minder als 100 stuks. Gaande van een flessenopener tot een tuinslang.

De voornaamste zetten wij even op een rijtje:

Huurprijzen

Ford Benimar Cocoon 463

Ford Benimar Cocoon 463

Fiat McLouis 473 Sovereign

Fiat McLouis 473 Sovereign

Fiat Discovery 222

Fiat Discovery 222

huurvoorwaarden

Prijzen

 • Alle prijzen zijn inclusief BTW, omniumverzekering met reisbijstandverzekering met € 1.000 vrijstelling.
 • Een waarborg ten bedrage van € 1.000.
 • Bij reservering wordt een bedrag van € 500 betaald, zijnde de helft van de waarborg. Bij een huurprijs groter dan € 1500, wordt 1/3 van de huurprijs als voorschot aangerekend. Ten laatste 4 weken voor het vertrek dient het saldo (€ 500 borg + huurprijs) betaald te worden.
 • Brandstofverbruik (diesel) is ten laste van de huurder; oplevering met volle tank en terug binnenbrengen met volle tank.

Verhuurtermijnen

Midweek: van maandagochtend tot vrijdagnamidag
Weekend: van vrijdagmiddag 13h00 tot maandagochtend 11h00.

 • Weekverhuur: in hoog seizoen afhaling zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur, terug op zaterdag voor 10.00 uur - inbegrepen max. 2.000 km.
 • Weekend of midweek verhuur: is steeds mogelijk in laag -en  eventueel in het tussenseizoen (enkel lasrminute) - inbegrepen max. 1.000 km.
 • Extra kilometers aan € 0,2/km incl. BTW.
 • Voorwaarden voor extra lange periodes zijn overeen te komen.
 • Winterverhuur mogelijk (doch niet voor skivakanties).

Uitrusting

Volgens inventaris omvat de uitrusting een fietsrek, een uittrekbare luifel, een aansluitsnoer voor 220V elektriciteit, een vulslang voor water, kookpotten en eetgerief, radio-CD, gas en toiletchemie.

Wat niet wordt toegelaten !!

 • Bijkomende toestellen als bv frietketel, microwave enz.
 • Roken is niet toegelaten in de motorhome, ook niet in de bestuurscabine.
 • Huisdieren zijn niet toegelaten in de motorhome (wel indien expliciet de toelating werd gegeven).
 • Onderverhuring of huuroverdracht zijn ten strengste verboden.

Voorwaarden

 • Onze huurvoorwaarden gelden enkel voor Europese bestemmingen; andere landen uitsluitend na onderlinge afspraak.
 • De minimum leeftijd van de bestuurders is 26 jaar (houder rijbewijs B).
 • Oplevering door ons gebeurt in zeer propere, correcte en volledige toestand. De huurder brengt de motorhome ook in dezelfde conditie terug; hierop wordt streng gecontroleerd.
 • Eventuele schade, ontbrekende stukken of noodzakelijke reiniging  zijn ten laste van de huurder. Toilet, ijskast ed zijn leeg en gereinigd. Wanneer de reiniging niet voldoet aan onze norm van netheid dan zal een bedrag aangerekend worden afhankelijk van de werkuren die wij dienen te presteren.
 • Het reinigen van de motorhome door de huurder gebeurt niet in een carwash, niet met hogedrukreinigers of schuurmiddelen.
 • De waarborg zal door ons worden teruggestort op de bankrekening van de huurder één week na de inlevering van de motorhome.

Met deze afspraken maken wij het voor U, voor ons en de volgende huurder, beslist een aangename ervaring.

Scooter bijhuren (B-rijbewijs)

Inlichtingen

Heden bieden wij ook de mogelijkheid om een motorscooter te huren die kan meegenomen worden in de garage van de motorhome. Zodoende kan je de omgeving van de standplaats van de motorhome ontdekken met deze scooter, toeristische plaatsen bezoeken en eventueel inkopen gaan doen. Het geeft gewoon een meerwaarde uw motorhometocht. Deze motorscooter betreft een 125cc. met een motorvermogen van 8kW waardoor eenieder die 2 jaar over een rijbewijs cat. B beschikt met deze scooter mag rijden. Je hoeft niet te schakelen met deze motorscooter; enkel gasgeven en remmen. Het dragen van een valhelm is weliswaar verplicht. Tevens geven we u een oprijplaat mee en een bevestigingssysteem waardoor de scooter stevig vast staat in de motorhome. Bij afhaling van de motorhome zullen wij u de werkwijze van laden en bevestigen tonen.

Motorscooter

Merk en type: MBK FLAME X 125
cc:125
Vermogen:8,2 kW
Gewicht:120 kg
Snelheid:100 km/u

Prijzen

Dagprijs:28,- euro
Weekprijs: 125,- euro
14 dagen:225,- euro

Langere periode volgens prijsofferte

Foto's

scooter bijhuren

 

scooter bijhuren

Verkoop nieuwe motorhomes

Op de homepagina hebt U reeds vernomen dat wij een jong en dynamisch bedrijf zijn actief in de garagewereld.  Op vraag van onze klanten zijn wij enkele jaren geleden gestart met het onderhoud en de herstelling van hun motorhomes.  Op deze manier hebben wij ongetwijfeld enige vorm van expertise opgebouwd en zijn wij onze horizon gaan verruimen.

Als klein bedrijf zijn wij géén importeur van één bepaald merk maar kunnen wij verschillende merken aanbieden.  Wij proberen dan ook om samen met U de ideale motorhome te vinden.  Ons sterk punt is ongetwijfeld onze klantgerichtheid.  Indien er zich nadien problemen voordoen moet U niet naar de andere kant van België maar kunt U in uw eigen streek terecht. Dit geldt tevens voor het onderhoud en de herstellingen.

Wanneer U de aankoop van een motorhome overweegt nodigen wij U graag uit voor een vrijblijvend gesprek.